Back to top
Go to bottom
Fantastische B&B , heel mooi verzorgd ,zeer gastvriendelijk .
We hebben genoten van de lekkere warme sauna na onze wandeling in de mooie omgeving , heerlijk geslapen en genoten van het uitgebreide lekkere ontbijt.
Wij komen zeker nog eens terug !
Een echte aanrader !
 
Posted on: 09 November 2016
by: Peeters Peter - Guns Monique
We hebben werkelijk genoten van ons (te korte) verblijf bij jullie !
De B&B Silberhutte is er eentje van de bovenste plank en jullie mogen er echt fier op zijn. Alles is perfect ! Een juweeltje dat je niet makkelijk ergens anders terugvindt.
Volgend fietsseizoen komen we zeker terug vergezeld met onze E-bikes om de omgeving grondig te verkennen maar dan voor een iets langere periode.
Hasta la proxima en nog veel succes!
 
Posted on: 03 November 2016
by: Jan en Chris
Het was zalig genieten in jullie B&B! De kamers waren mooi, ruim, heerlijk rustig en netjes. En na een verkwikkende nachtrust in de zalige stilte kregen we een lekker, uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Wij zijn echt in de watten gelegd tijdens ons verblijf. Jullie B&B is een échte aanrader en ons zie je zeker nog terug!
 
Posted on: 20 May 2016
by: Ronny Van Nunen
Als vakantiewoning gehuurd voor familieweekend 01-04/04/16. Mooie, aangename en comfortabele woning met grote "speeltuin" voor de kindjes. We kregen er zelfs nog restanten sneeuw bij! Daphne en haar man bieden een excellente service. Het bestelde ontbijt was werkelijk "af". Op elk vlak een absolute aanrader!
 
Posted on: 07 April 2016
by: Robberechts Annemie
Nog steeds aan het nagenieten van een nachtje silberhutte!

Op zaterdag 16uur kregen we het idee om naar de sneeuw te gaan. Toen we aankwamen om 20uur stond alles al klaar: extra kinderbed, kinderstoel,...
Zeer goed geslapen, zalig bed en beddengoed! Badkamer tip-top in orde met grote regendouche. Alles zeer proper en heel mooi!

Het ontbijt was ook weer zeer goed. Onze kapoenen van 5maanden en 3jaar waren al vroeg wakker maar dat was geen probleem. We konden al vroeg gaan ontbijten. Verse broodjes, vers geperst fruitsap, zelfgemaakte smoothies, cappuccino, eitjes naar wens gemaakt, cornflakes,.... Kortom alles!

Ook een slee was ter beschikking in de silberhutte. Zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Kennen de omgeving enorm goed waardoor ze voor elk type klant wel een geschikte activiteit konden aanraden.

Ze hebben er een vaste klant bij. Wij gaan zeker nog terug!!
 
Posted on: 09 March 2016
by: Sofie Mertens

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 Next Last >>

Page 3 of 8


Plaats je berichtje - Submit your message
* verplichte velden - mandatory fields.
Naam - Name:*
Email (not published):*
Foto - Picture:
Foto's niet groter dan - Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
ReCAPTCHA Code*:
Schrijf hier je berichtje - Send us your comments below:*