Back to top
Go to bottom
Na reeds verschillende keren bij jullie gelogeerd te hebben nu voor het eerst met kinderen en kleinzonen een verlengd weekend gekomen. Ze waren allen zeer tevreden. Het weer viel ook mee. En de ontvangst was zoals altijd zeer goed. Na de rust in Hünningen weer tussen de straatwerken thuis. Tot later.
 
Posted on: 13 April 2015
by: Ann De Vos
We hebben mogen kennis maken met jullie prachtige gite. Het was heel fijn om na vele jaren nog eens in Hünningen te logeren. Een plaats waar we nog wel herinneringen aan ophalen.
Onze jongens konden naar hartelust spelen in de gigantische tuin! Terwijl wij genoten van een zonnetje op het terras met een glaasje wijn.
We komen zeker nog eens terug!
 
Posted on: 12 April 2015
by: Hilde, Koen, Quinten en Siebren
Wij hebben ons valentijnsweekend dit jaar hier doorgebracht en het was zalig!
We zijn zeer hartelijk ontvangen door Daphne en Maarten en voelden ons onmiddellijk thuis. De kamers zijn mooi en ruim, een goed bed en een mooi uitzicht. Het ontbijt was dik in orde, en voor een prikje kan je ook 's avonds je benen onder tafel schuiven en lekker genieten.
De omgeving is prachtig en leent zich perfect voor lange (romantische) wandelingen. En wij hadden dan ook nog eens het geluk dat er een dik pak sneeuw lag en het fantastisch weer was. Maar ook voor de minder grote wandelaars valt er voldoende te zien en te doen in de buurt.
Kortom, een echte aanrader voor wie er eens even tussenuit wil en in alle rust wil genieten.
 
Posted on: 04 March 2015
by: Vicky en Bart
Nogmaals dank voor de ontvangst het voorbije weekend. Mede dank zij de uitstekende ligging van jullie nieuwe B&B, het lekkere ontbijt en het verzorgde avondmaal, de vele tips, de mooie streek en het mooie weer (zeker gisteren!) was het voor ons een zeer geslaagd weekend.
Wij overwegen zeker nog eens terug te komen op een ander moment in een ander seizoen!
Nog veel succes met jullie project!
 
Posted on: 16 February 2015
by: Herman en Patricia
Beste Maarten & Daphne en kroost,
Het was een héél fijne ervaring om bij jullie te logeren.
Niet alleen de bijzondere locatie en prachtige omgeving maar vooral ook de warme en ongecompliceerde ontvangst van jullie allemaal was erg beklijvend! De merkwaardige sneeuwman ook. De zalige sauna na een lange wandeling. De stilte ’s avonds en de vele sterren in een nog donkere nacht. En met nieuwjaar luiden ze nog de klokken in Hünningen, schitterend!
Véél succes met Silberhütte en warme groetjes,
Lode, Leen, Ben, Claire, Lotte
 
Posted on: 05 January 2015
by: Lode, Leen, Ben, Claire, Lotte

<< Start Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 Next Last >>

Page 6 of 8


Plaats je berichtje - Submit your message
* verplichte velden - mandatory fields.
Naam - Name:*
Email (not published):*
Foto - Picture:
Foto's niet groter dan - Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
ReCAPTCHA Code*:
Schrijf hier je berichtje - Send us your comments below:*